Statistics 2010 creatov.nl

Review 2010 – creatov.nl

1 min leestijd

Statistics 2010 creatov.nl

De laatste dag van het jaar. En wat voor een jaar. Sommige zaken ontstaan zonder dat je er een specifieke bedoeling mee hebt. Als ik kijk naar dit blog, dan was niet 1-2-3 het doel dat het een vraagbaak voor sociale media zou worden, nog minder een plek waar je games voor iPad zou vinden. Toch wel aardig om eens de top 10 van de meest bezochte artikelen op een rijtje te zetten, van laag naar hoog. Je ziet gelijk waar alles door elkaar loopt:

10 – Huwelijksbelofte
9 – Nieuwe Bijbelvertaling op iPhone
8 – Meer over mij
7 – Preken en studies
6 – Ontkoppelen Twitter van Facebook
5 – Bijbel op iPhone
4 – Films omzetten voor iPad
3 – Mijn iPad applicaties
2 – Mijn iPad games
1 – Koppel je online profielen

Het doel van deze site is niet heel duidelijk. Voor mezelf is het een communicatie kanaal voor de zaken die ikzelf belangrijk vind. Dat Twitter, Facebook en iPad een grote rol spelen in het verkeer, tja, dat is wel leuk. Het helpt de site netjes positioneren. Goed, op naar een nieuw jaar. Ben benieuwd wat dat gaat brengen!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -