Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Hoog water

16 januari 2011

Het is hoog water hier in de regio. Even in Zutphen geweest. De plaatjes zijn wel mooi (had helaas mijn gewone toestel niet bij me, dus dit is met de phone gemaakt). Wat ik ervan kon zien hebben niet veel mensen echte problemen met het hoge water.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Hoog water

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0