sociale media

Sociale Media Revolutie

1 min leestijd
[ba-youtubeflex videoid=”eejYHRIhgko”]

Een filmpje uit oktober 2010, over de sociale media revolutie in Nederland. Er zijn veel cijfers die vooral cijfers uit de USA presenteren of alleen internationaal. Dat het snel gaat, dat is wel duidelijk. De statistieken zijn ook alweer gedateerd. Sociale media zoals via Facebook en Twitter hebben zo’n impact dat ze zelfs regimes kan laten omvallen. En als ultieme oplossing wordt Internet dan maar helemaal uitgezet (zoals nu in Egypte). Maar de creativiteit gaat gewoon door. De belangrijkste ontwikkeling is dat iedereen zijn boodschap aan de grote kleine wereld kan sturen, of aan de grote grote wereld.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -