Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

WordPress Plug-ins

19 februari 2011

wordpress plugin

In de afgelopen tijd heb ik weer een paar interessante WordPress plug-ins voorbij zien komen.De belangrijkste is wel “nrelate Related Content” die dynamisch links aangeeft onder je artikelen. Het is een extern platform die je hele website scant bij de eerste installatie. Dat proces kan oplopen tot zo’n uur of twee. Juist deze functionaliteit helpt je bezoekers om meer interessante informatie te vinden. Er zit zelfs een optie bij om gerelateerde artikelen van buiten je eigen site te presenteren.

De andere pimpt je admin sectie op. Daar gebruik ik er een van de volgende twee voor. De eerste, “Ozh’ Admin Drop Down Menu“, zorgt ervoor dat je een mooi menu als bovenbalk krijgt in plaats van de zijbalk. De tweede, “Fluency Admin“, maakt een complete remake van je admin sectie. Voor de mensen die houden van iets dat net even mooier is dan de rest.

Check ook het eerdere overzicht van interessante WordPress Plug-ins.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

WordPress Plug-ins

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0