wordpress plugin

WordPress Plug-ins

1 min leestijd

wordpress plugin

In de afgelopen tijd heb ik weer een paar interessante WordPress plug-ins voorbij zien komen.De belangrijkste is wel “nrelate Related Content” die dynamisch links aangeeft onder je artikelen. Het is een extern platform die je hele website scant bij de eerste installatie. Dat proces kan oplopen tot zo’n uur of twee. Juist deze functionaliteit helpt je bezoekers om meer interessante informatie te vinden. Er zit zelfs een optie bij om gerelateerde artikelen van buiten je eigen site te presenteren.

De andere pimpt je admin sectie op. Daar gebruik ik er een van de volgende twee voor. De eerste, “Ozh’ Admin Drop Down Menu“, zorgt ervoor dat je een mooi menu als bovenbalk krijgt in plaats van de zijbalk. De tweede, “Fluency Admin“, maakt een complete remake van je admin sectie. Voor de mensen die houden van iets dat net even mooier is dan de rest.

Check ook het eerdere overzicht van interessante WordPress Plug-ins.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -