ios-icon-ipad512

iPad Magazine bijna beschikbaar

1 min leestijd

Startersbijbel iPad Magazine - spoedig beschikbaar

Gisteren en vandaag stevig bezig geweest met certificaten, ID’s en weet ik al niet meer. Op een of andere manier werkt het allemaal als een zonnetje als je het goed heb staan, maar het is moeilijk zoeken als het (net als in mijn geval) niet helemaal correct staat in je systeem. Maarrrr… het is uiteindelijk geluk. Gisteren heb ik de Startersbijbel iPad Magazine aangemeld in iTunes Connect en vandaag heb ik de applicatie aangeboden en geüpload.

Startersbijbel iPad Magazine Upload Received

 

28 maart 2011 geplande lancering

Als het allemaal gaat als gepland zal de applicatie op 28 maart worden gelanceerd. Dat heeft ermee te maken dat we onze interne organisatie rondom startersbijbel.nl op orde moeten hebben als er bijvoorbeeld een piek is qua aanmeldingen voor de online cursus.

De kreet wordt vanaf nu: Startersbijbel Magazine voor de iPad: spoedig beschikbaar in de iTunes App-store. Ik denk dat ik er maar alvast een taartje op ga eten, het voelt als een bijzondere mijlpaal in deze ontwikkelingen.

Startersbijbel iPad magazine upload proces

 

En nu verder?

Het schept ruimte om nu weer verder te gaan met volgende projecten. En wat dat gaat zijn? We zijn bezig met het hele Jesus.net concept. Binnenkort zal een volledig redesign van de IkzoekGod.nl sites worden gelanceerd en eindelijk ook de Jesus.net site zelf. Deze zal een grote sociale connectie hebben. Daar werken we op dit moment aan.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -