knowinggod.net element

Lancering KnowingGod.net

1 min leestijd

Vandaag is de site KnowingGod.net volledig gerestyled. We hebben weken gewerkt met het Franse en Nederlandse team aan het herontwerp en herinrichten van de sites die onder het Jesus.net concept vallen. Dit is de eerste van velen die gaan volgen. Ook de Nederlandse variant (IkzoekGod.nl) zal spoedig volgen.

KnowingGodnet stijl elementen

In het ontwerp heb ik gezocht naar een zo schoon mogelijk basis ontwerp waardoor het beeld en de gebruikte video’s als eerste het beeld en de sfeer gaan bepalen. Hierdoor krijgen we een mogelijkheid om gemakkelijker verschillende sites en verschillende thema’s uit te werken zonder de noodzaak om weer vanaf het begin weer alles te bedenken. Technisch gezien zijn we hiermee overgestapt naar WordPress als ons basis CMS. Het is tot nu toe een keuze die ons uitstekend bevalt.

.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -