Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Lancering KnowingGod.net

14 maart 2011

Vandaag is de site KnowingGod.net volledig gerestyled. We hebben weken gewerkt met het Franse en Nederlandse team aan het herontwerp en herinrichten van de sites die onder het Jesus.net concept vallen. Dit is de eerste van velen die gaan volgen. Ook de Nederlandse variant (IkzoekGod.nl) zal spoedig volgen.

KnowingGodnet stijl elementen

In het ontwerp heb ik gezocht naar een zo schoon mogelijk basis ontwerp waardoor het beeld en de gebruikte video’s als eerste het beeld en de sfeer gaan bepalen. Hierdoor krijgen we een mogelijkheid om gemakkelijker verschillende sites en verschillende thema’s uit te werken zonder de noodzaak om weer vanaf het begin weer alles te bedenken. Technisch gezien zijn we hiermee overgestapt naar WordPress als ons basis CMS. Het is tot nu toe een keuze die ons uitstekend bevalt.

.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Lancering KnowingGod.net

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0