Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Startersbijbel.nl update

25 maart 2011

Als voorbereiding op de officiële lancering is startersbijbel.nl helemaal bijgewerkt. Startersbijbel.nl is onderdeel van een netwerk aan websites voor evangelisatie en discipelschap waaronder IkzoekGod.nl en WaaromJezus.nl. Startersbijbel.nl wil graag mensen helpen starten met het lezen van de Bijbel. Het belangrijkste onderdeel van de site is de online leeromgeving waarin een gratis cursus beschikbaar is. Daarover kan je meer informatie vinden op de site.

startersbijbel screenshot

Wat is er veranderd?

De site is bijgewerkt naar de style die alle Jesus.net sites krijgen, zoals KnowingGod.net. Daarnaast is de cursus omgeving zo veranderd en aangepast dat iedereen gemakkelijk zelf en zonder wachtlijst zich kan registreren en direct van start kan gaan met de proefles. Daarna volgt een officiële aanmelding voor de cursus. Dat kan even duren, omdat je dan handmatig wordt gekoppeld met een online mentor.

Wat gaat er nog meer komen?

Binnenkort komt ook het digitale iPad Magazine beschikbaar in de iTunes App Store. In dit magazine vind je veel van de informatie terug die je ook op Startersbijbel.nl kan terugvinden. En wat er nog meer gaat komen… Dat is natuurlijk een verrassing!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Startersbijbel.nl update

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0