startersbijbel screenshot

Startersbijbel.nl update

1 min leestijd

Als voorbereiding op de officiële lancering is startersbijbel.nl helemaal bijgewerkt. Startersbijbel.nl is onderdeel van een netwerk aan websites voor evangelisatie en discipelschap waaronder IkzoekGod.nl en WaaromJezus.nl. Startersbijbel.nl wil graag mensen helpen starten met het lezen van de Bijbel. Het belangrijkste onderdeel van de site is de online leeromgeving waarin een gratis cursus beschikbaar is. Daarover kan je meer informatie vinden op de site.

startersbijbel screenshot

Wat is er veranderd?

De site is bijgewerkt naar de style die alle Jesus.net sites krijgen, zoals KnowingGod.net. Daarnaast is de cursus omgeving zo veranderd en aangepast dat iedereen gemakkelijk zelf en zonder wachtlijst zich kan registreren en direct van start kan gaan met de proefles. Daarna volgt een officiële aanmelding voor de cursus. Dat kan even duren, omdat je dan handmatig wordt gekoppeld met een online mentor.

Wat gaat er nog meer komen?

Binnenkort komt ook het digitale iPad Magazine beschikbaar in de iTunes App Store. In dit magazine vind je veel van de informatie terug die je ook op Startersbijbel.nl kan terugvinden. En wat er nog meer gaat komen… Dat is natuurlijk een verrassing!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -