images zoeken

Waar haal je plaatjes vandaan (deel 2)

1 min leestijd

In een eerder artikeltje onder de titel “Waar haal je plaatjes vandaan” heb ik een aantal suggesties genoemd waar je kosteloos afbeeldingen, plaatjes, illustraties e.d. kan downloaden voor gebruik op je site, documenten, presentaties en noem maar op. Hier een kleine aanvulling daarop.

 

Screenshot van creationswap.com

CreationSwap

CreativeMYK is omgedoopt tot CreationSwap en is een platform waar christelijke vormgevers hun werk delen. Mooi werk waar je naast .jpg en .png ook regelmatig gelaagde Photoshop en Illustrator bestanden kan downloaden. Het blijft dus een grote aanrader!

 

Screenshot van ImageBase

ImageBase

Een verzameling van afbeeldingen in categorieën als “people”, “powerpoint”, “objects”, “nature”. Alles is gratis te krijgen. ImageBase is een site waar je zeker kan rondsnuffelen als je op zoek bent naar geschikte en rechtenvrije afbeeldingen.

 

 

Screenshot van VintageChurch.cc

VintageChurch.cc

Een heleboel materiaal voor gebruik in je kerk. Van afbeeldingen tot compleet art-work van boekjes en brochures is te vinden op vintagechurch.cc.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -