Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Waar haal je plaatjes vandaan (deel 2)

8 maart 2011

In een eerder artikeltje onder de titel “Waar haal je plaatjes vandaan” heb ik een aantal suggesties genoemd waar je kosteloos afbeeldingen, plaatjes, illustraties e.d. kan downloaden voor gebruik op je site, documenten, presentaties en noem maar op. Hier een kleine aanvulling daarop.

 

Screenshot van creationswap.com

CreationSwap

CreativeMYK is omgedoopt tot CreationSwap en is een platform waar christelijke vormgevers hun werk delen. Mooi werk waar je naast .jpg en .png ook regelmatig gelaagde Photoshop en Illustrator bestanden kan downloaden. Het blijft dus een grote aanrader!

 

Screenshot van ImageBase

ImageBase

Een verzameling van afbeeldingen in categorieën als “people”, “powerpoint”, “objects”, “nature”. Alles is gratis te krijgen. ImageBase is een site waar je zeker kan rondsnuffelen als je op zoek bent naar geschikte en rechtenvrije afbeeldingen.

 

 

Screenshot van VintageChurch.cc

VintageChurch.cc

Een heleboel materiaal voor gebruik in je kerk. Van afbeeldingen tot compleet art-work van boekjes en brochures is te vinden op vintagechurch.cc.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Waar haal je plaatjes vandaan (deel 2)

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0