Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Agapè brengt 'ikzoekGod' naar Japan

9 april 2011

Mijn collega Jan-Willem Bosman vertrekt aanstaande maandag naar Japan om daar in een week tijd een evangelisatieproject uit te rollen in de lijn van jesus.net.

Aan het eind van de week moet een aantal ‘landing pages’ online staan met verschillende thema’s en video’s met persoonlijke verhalen. Daarnaast wordt de Japanse versie van ‘ikzoekGod’ gelanceerd. Bosman vertrekt naar Japan op verzoek van een coalitie van christelijke organisaties.

knowinggod japan

Dag en nacht

Het project is een coproductie met het team in Nederland. Overdag worden door het team in Japan zaken voorbereid en uitgewerkt; als het in Japan nacht is, wordt in Nederland gebouwd aan de sites.

Juist nu

“De snelle ontwikkeling is een bijzonder aspect van dit project”, vertelt Mark de Boer, directeur van Agapè. “Ook bijzonder is het feit dat er veel vraag is vanuit Japan. Er lijkt meer openheid voor geestelijke zaken te komen in deze tijd van crisis. Na de berichten over de ramp dachten wij erover het project af te blazen. Vanuit Japan kwam daarentegen de vraag gewoon te komen. Juist nu!”

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Agapè brengt ‘ikzoekGod’ na…

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0