knowinggod japan

Agapè brengt ‘ikzoekGod’ naar Japan

1 min leestijd

Mijn collega Jan-Willem Bosman vertrekt aanstaande maandag naar Japan om daar in een week tijd een evangelisatieproject uit te rollen in de lijn van jesus.net.

Aan het eind van de week moet een aantal ‘landing pages’ online staan met verschillende thema’s en video’s met persoonlijke verhalen. Daarnaast wordt de Japanse versie van ‘ikzoekGod’ gelanceerd. Bosman vertrekt naar Japan op verzoek van een coalitie van christelijke organisaties.

knowinggod japan

Dag en nacht

Het project is een coproductie met het team in Nederland. Overdag worden door het team in Japan zaken voorbereid en uitgewerkt; als het in Japan nacht is, wordt in Nederland gebouwd aan de sites.

Juist nu

“De snelle ontwikkeling is een bijzonder aspect van dit project”, vertelt Mark de Boer, directeur van Agapè. “Ook bijzonder is het feit dat er veel vraag is vanuit Japan. Er lijkt meer openheid voor geestelijke zaken te komen in deze tijd van crisis. Na de berichten over de ramp dachten wij erover het project af te blazen. Vanuit Japan kwam daarentegen de vraag gewoon te komen. Juist nu!”

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -