Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

iPhone achtergronden

26 april 2011

Ik heb een kleine serie met iPhone achtergrond afbeeldingen gemaakt in de style van Jesus.net. Omdat ik nu eenmaal een beetje kritisch ben :) Voel je vrij om ze te gebruiken. Je kan de achtergrond op je iPhone instellen via “Instellingen > Achtergrond”. Hier kan je de afbeelding kiezen. Je kan voor het toegangsscherm (is het scherm als je je telefoon aanzet) een afbeelding kiezen en een achtergrond voor het beginscherm (achtergrond achter al je icoontjes van de apps). Geniet ervan!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

iPhone achtergronden

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0