My Last Day

My Last Day (korte film)

1 min leestijd
[ba-youtubeflex videoid=”G89RWPJZC74″]

“My Last Day” is een nieuw filmpje van het Jesus film project. Het verhaal van de kruisiging wordt verteld vanuit het perspectief van de man die samen met Jezus werd gekruisigd. Je raakt snel onder de indruk vn wat er gebeurd. En wat deze crimineel heeft gedacht. Hij is ervan overtuigd dat Jezus onschuldig is. Deze crimineel ontvangt genade terwijl hij de dood in de ogen kijkt. Al met al, een bijzonder filmpje voor deze tijd rond Goede Vrijdag en Pasen.

Johannes 11:25 Maar Jezus zei: ‘Ik ben de opstanding en het leven. Wie in mij gelooft zal leven, ook wanneer hij sterft, en ieder die leeft en in mij gelooft zal nooit sterven.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -