Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

My Last Day (korte film)

21 april 2011

[ba-youtubeflex videoid=”G89RWPJZC74″]

“My Last Day” is een nieuw filmpje van het Jesus film project. Het verhaal van de kruisiging wordt verteld vanuit het perspectief van de man die samen met Jezus werd gekruisigd. Je raakt snel onder de indruk vn wat er gebeurd. En wat deze crimineel heeft gedacht. Hij is ervan overtuigd dat Jezus onschuldig is. Deze crimineel ontvangt genade terwijl hij de dood in de ogen kijkt. Al met al, een bijzonder filmpje voor deze tijd rond Goede Vrijdag en Pasen.

Johannes 11:25 Maar Jezus zei: ‘Ik ben de opstanding en het leven. Wie in mij gelooft zal leven, ook wanneer hij sterft, en ieder die leeft en in mij gelooft zal nooit sterven.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

My Last Day (korte film)

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0