Gezin

Onze nieuwsbrief is verstuurd

1 min leestijd

Vanmiddag heb ik onze (digitale) nieuwsbrief verstuurd. Je kan deze online lezen. We schrijven over gevangenen, startersbijbel en bidden. Allemaal om onze supporters en mensen die geïnteresseerd zijn in ons werk bij stichting Agapè een beetje bij te praten.

Gezin

Wil je je abonneren op onze nieuwsbrief? Klik dan door! Als je suggesties hebt voor onze nieuwsbrief, dan horen we het natuurlijk ook graag. Waar wil je meer van weten? Of waar wil je dat we over schrijven? Heb je andere dingen nodig om op de hoogte te blijven? Laat je commentaar achter!

Waardeer je dit artikel?
Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld. Of als aanmoediging. Dank alvast!

Bedrag € -

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties