YouVersion

20 miljoen installaties voor Bijbel app

1 min leestijd

Together we’ve installed the Bible App on more than 20 million unique devices

De meest populaire Bijbel applicatie voor iOS (iPhone / iPad / iPod) is de Bijbel app van LifeChurch.tv. Ook wel bekend als YouVersion. Het is naast een klassieke site / applicatie met Bijbelteksten vooral ook een sociaal Bijbel platform. Deze applicatie is al op meer dan 20 miljoen unieke apparaten geïnstalleerd. Dat is een mijlpaal voor deze Bijbel applicatie. En er is meer wat gaat komen. YouVersion is open voor allerlei connecties met andere applicaties. De eerste waar ze mee hebben gekoppeld is de Glo Bible, een nieuw multimedia gebaseerde Bijbel applicatie voor zowel iOS als de Mac (is helaas nog niet in de Nederlandse App Store te krijgen).

Notitie voor mezelf:  geen commentaar meer op mensen die met een mobieltje voor zich zitten tijdens de preek. Grote kans dat ze meelezen in de Bijbel.

Het wordt meer en meer wennen in de kerk. Dynamisch Bijbellezen, altijd de Bijbel beschikbaar hebben. En… je kan je notities delen, notities maken voor de komende Bijbelstudie, delen op Facebook of wat dan ook. Tja, de Bijbel is in. Zij het dat de verschijningsvorm wel aan het veranderen is :)

Belangrijke links

YouVersion voor je mobieltje: youversion.com/mobile

YouVersion op Facebook: facebook.com/youversion

YouVersion op Twitter: twitter.com/youversion

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -