Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

De kracht van woorden

24 mei 2011

[ba-youtubeflex videoid=”Hzgzim5m7oU”]

Zei de Prediker het ook niet al eerder? “Woorden hebben macht over leven en dood, wie zijn tong koestert, plukt daarvan de vruchten.” (Spreuken 18:21) Dit prachtige filmpje laat maar weer eens zien dat communiceren een kostbare aangelegenheid is. Onder het motto “verander je woorden, verander je wereld.” Die moet ik trouwens goed onthouden want ik vind em erg gaaf.

Welke woorden ga jij veranderen? Welke woorden zou ik moeten veranderen??

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

De kracht van woorden

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0