Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Geschiedenis van startersbijbel.nl

23 juni 2011

geschiedenis van startersbijbel.nl

Ik was gisteren toch bezig met de dynamische tijdlijn en moest een nieuw pakket uitproberen. Dit is de geschiedenis van startersbijbel.nl, een online concept om eenvoudig kennis te maken met de Bijbel. Er is heel wat gebeurd in de afgelopen twee jaar. Kijk zelf maar. De links zijn naar de relevante blogberichten op creatov.nl waar ik nogal eens publiceer hierover.

Dit heb ik uitgewerkt in het programma Timeline 3D (beedocs.com), een programma voor Mac OS X. Ik ben nog niet helemaal tevreden over de interactiviteit. Deze kan je op je computer of in Keynote prachtig maken, maar een dynamische webversie is niet zo dynamisch als ik had gewild. Ik kan moeilijk een full-screen optie maken, wat ik wel graag had gehad. Je kan de tijdlijn wel wegschrijven als filmpje, maar dan is de dynamiek er verder uit verdwenen. Zijn er mensen die een andere optie voor mij weten?

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Geschiedenis van startersbijbel.nl

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0