geschiedenis van startersbijbel.nl

Geschiedenis van startersbijbel.nl

1 min leestijd

geschiedenis van startersbijbel.nl

Ik was gisteren toch bezig met de dynamische tijdlijn en moest een nieuw pakket uitproberen. Dit is de geschiedenis van startersbijbel.nl, een online concept om eenvoudig kennis te maken met de Bijbel. Er is heel wat gebeurd in de afgelopen twee jaar. Kijk zelf maar. De links zijn naar de relevante blogberichten op creatov.nl waar ik nogal eens publiceer hierover.

Dit heb ik uitgewerkt in het programma Timeline 3D (beedocs.com), een programma voor Mac OS X. Ik ben nog niet helemaal tevreden over de interactiviteit. Deze kan je op je computer of in Keynote prachtig maken, maar een dynamische webversie is niet zo dynamisch als ik had gewild. Ik kan moeilijk een full-screen optie maken, wat ik wel graag had gehad. Je kan de tijdlijn wel wegschrijven als filmpje, maar dan is de dynamiek er verder uit verdwenen. Zijn er mensen die een andere optie voor mij weten?

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -