Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Het verhaal van Vaders liefdesbrief

9 juni 2011

[youtube width=”620″ height=”435″]http://www.youtube.com/watch?v=VefNomi-3O4[/youtube]

Wellicht ken je deze wel, in een of andere vorm: “Vaders liefdesbrief”. Het is liefdevolle brief van God aan de mens, die duidelijk maakt hoe groot Gods liefde is voor mensen. Eind jaren 90 is deze presentatie voor het eerst gemaakt door Barry Adams. Het ontstond uit het verlangen om meer te ervaren wat het is dat God Zichzelf als Vader laat zien. Een theologisch begrip hiervan is echt nog iets heel anders. In het zoeken in de Bijbel vond Barry al die teksten die de liefde van God als Vader liet zien. En al deze teksten samen vormen een mooie brief van de Vader.

De reacties op deze eenvoudige presentatie van Gods liefde zijn iedere keer weer bijzonder. Keer op keer worden mensen geraakt door de eenvoud van Gods liefde.Is dat niet omdat er een enorme behoefte is bij ieder mens om geliefde te zijn en geliefd te worden. Gods liefde en aanvaarding is de ultieme liefde die te vinden is. Eind 1999 vond de presentatie hert eerst zijn weg naar het Internet. Met als gevolg dat binnen twee maanden de server werd platgelegd vanwege het enorme internet verkeer dat het veroorzaakte.

Ondertussen is Vaders liefdesbrief al in bijna 100 talen beschikbaar. Het is een vast onderdeel van onze evangelisatie strategie op internet zoals we dat hebben onder de vlag van Jesus.net. Kijk zelf maar op IkzoekGod.nl!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Het verhaal van Vaders liefdesbrief

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0