flashmob opwekking

Nieuw filmpje Flashmob Opwekking voor Japan

1 min leestijd

De flashmob die gisteren op Opwekking werd gehouden om Japan te laten weten dat we nog steeds aan hen denken en voor hen bidden is een groot succes geweest. Mooi om zo mensen aan de andere kant van de wereld te laten weten dat we hen niet vergeten zijn. Hier een nieuw, iets langer, filmpje met een registratie van deze flashmob. Geniet ervan en deel deze met je vrienden in je eigen netwerk!

[youtube width=”620″ height=”365″]http://www.youtube.com/watch?v=DWxpmq5nDj0[/youtube]

Op japan.jesus.net/flashmob-fotoboek/ zijn nog meer foto’s van deelnemers te vinden aan de Flashmob. Heb je ook nog foto’s hiervan? Mail ze naar japanjesusnet@gmail.com, dan komen ze ook op de site terecht! We zorgen dat mensen in Japan hier ook weet van gaan krijgen!

Oké, voor nu even genoeg van de Flashmob voor Japan. Het moest even. Dat heb je hè, als het er al een paar weken aan zit te komen en het eindelijk zo ver is. Gaaf. Ik hoop dat de mensen / kerken in Japan het oppakken en zich bemoedigd voelen. Er is grote nood in Japan, het gekke is dat het vooral geestelijke nood is. Nood waar in het georganiseerde Japan even geen oplossing voorhanden is. Weer eens blijkt het volgende waar te zijn: “Menselijke tragedies zijn Gods mogelijkheden“.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -