nieuwsbrief wouter en rianne van der Toorn

Onze nieuwsbrief is verstuurd

1 min leestijd

nieuwsbrief wouter en rianne van der Toorn

Zojuist is onze laatste nieuwsbrief verstuurd per email. Dat zal deze week ook nog per post gebeuren. In de nieuwsbrief aandacht voor de actie op Opwekking, de nieuwe IkzoekGod.nl en ons gezinnetje. Geniet ervan! Klik hier voor de nieuwsbrief van juni 2011.

Wij sturen regelmatig een persoonlijke nieuwsbrief uit om onze vrienden en supporters op de hoogte te houden van ons werk bij stichting Agapè. Daar werk ik in de Internet bediening als Art director en innovator. Het werk wordt vooral zichtbaar in de initiatieven van Jesus.net.

Waardeer je dit artikel?
Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld. Of als aanmoediging. Dank alvast!

Bedrag € -