Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Ouderwets fotograferen op je iPhone

6 juni 2011

Hipstamatic foto's

Het leuke van de iPhone is dat je er bijna alles mee kan doen. En soms krijg je een flashback. Bijvoorbeeld met het camera appje “Hipstamatic”. Het voelt alsof je de oude plastic cameraatjes weer in handen heb. Je kiest je rolletje, je flitser. Je kiest de lens… En het is zelfs nog een verrassing wat het eindresultaat is. De basis app is €1,59. Vanuit de applicatie kan je nog verschillende sets aanschaffen waarbij je andere fotorolletjes, lenzen, flitsers en body’s kan kiezen. Als je een foto freak ben, dan is dit wel een absolute aanrader. Bij de hoogste kwaliteit kost het wel even om de foto’s te “ontwikkelen”, dus je moet zelfs even geduld hebben om het eindresultaat te bekijken. Alhoewel, die paar seconden vallen ook wel weer mee.

Let trouwens wel op, de foto’s worden as-is opgeslagen. Wil je je foto’s achteraf pas bewerken, dan is PhotoForge2 (€2,39)een goed alternatief. Dan heb je in ieder geval je basis foto altijd beschikbaar en kan je altijd terugkeren naar het onbewerkte origineel.

Download Hipstamatic in iTunes (€1,59)

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Ouderwets fotograferen op je iPhone

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0