Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Scheppingsverhaal voor kids op iPad en iPhone

16 juni 2011

Een aantal weken is er een leuke nieuwe applicatie beschikbaar: “Adam en Eva“, een soort interactieve kinderbijbel. De applicatie is bedoeld voor kinderen. Het eerste verhaal die ze hebben uitgebracht gaat dus over de schepping. Adam en Eva hebben een heel eigen gezicht gekregen, een vorm die waarschijnlijk ook gebruikt zal worden in komende versies. Voor kinderen is er wel het een en ander te ontdekken. Deze ontdekkingstocht lijkt me voor kinderen een leuke zaak. Heb ik niet kunnen testen, mijn kinderen zijn er denk ik net even te groot voor. Je kan het zelf (voor)lezen of je laat het verhaal door de app zelf voorlezen.

Adam en Eva iPad en iPhone app

Deze app is ontwikkeld door Creative Media BV, een club die ik ken via Agapè. Het is een speciaal project in hun bedrijf die zich ondermeer bezig houdt met nasynchronisatie van films en series. Erg gaaf dat ze op deze manier de Bijbel beschikbaar willen maken. Het is een verrassende applicatie waar veel zorg aan is besteed. En dat is, helaas, een zeldzaamheid binnen het genre “christelijke apps” (al zijn een aantal bijbel apps daar een uitzondering op). Wel is er nog wel een en ander te winnen aan het vlotter laten lopen van de app op mijn iPad 1. Daar wordt hard aan gewerkt heb ik begrepen.

Download Adam en Eva in iTunes (€2,99)

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
1 Comments

Scheppingsverhaal voor kids op iPad en i…

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
1