PoPuP stories

Scheppingsverhaal voor kids op iPad en iPhone

1 min leestijd

Een aantal weken is er een leuke nieuwe applicatie beschikbaar: “Adam en Eva“, een soort interactieve kinderbijbel. De applicatie is bedoeld voor kinderen. Het eerste verhaal die ze hebben uitgebracht gaat dus over de schepping. Adam en Eva hebben een heel eigen gezicht gekregen, een vorm die waarschijnlijk ook gebruikt zal worden in komende versies. Voor kinderen is er wel het een en ander te ontdekken. Deze ontdekkingstocht lijkt me voor kinderen een leuke zaak. Heb ik niet kunnen testen, mijn kinderen zijn er denk ik net even te groot voor. Je kan het zelf (voor)lezen of je laat het verhaal door de app zelf voorlezen.

Adam en Eva iPad en iPhone app

Deze app is ontwikkeld door Creative Media BV, een club die ik ken via Agapè. Het is een speciaal project in hun bedrijf die zich ondermeer bezig houdt met nasynchronisatie van films en series. Erg gaaf dat ze op deze manier de Bijbel beschikbaar willen maken. Het is een verrassende applicatie waar veel zorg aan is besteed. En dat is, helaas, een zeldzaamheid binnen het genre “christelijke apps” (al zijn een aantal bijbel apps daar een uitzondering op). Wel is er nog wel een en ander te winnen aan het vlotter laten lopen van de app op mijn iPad 1. Daar wordt hard aan gewerkt heb ik begrepen.

Download Adam en Eva in iTunes (€2,99)

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Patrick Ulenberg
Patrick Ulenberg
12 jaren geleden

echt een super app ;-)
Inmiddels is er ook Het Verhaal van Jezus!