Peter Furler

Closer (Peter Furler)

2 min leestijd

Peter Furler, eerder voorman van de Newsboys, is nu aan zijn solo-carrière begonnen. En ik ben onder de indruk van deze plaat. Op een of andere manier hou ik van dit nummer “Closer” dat hij samen met Steve Taylor zingt. “Somebody’s knockin’,  my Lord’s got His foot in the door. Wish we’d all been ready for.

[ba-youtubeflex videoid=”w5TTvJkfmvc”]

Lyrics “Closer” by Peter Furler

it’s a wrap / it’s a lock / it’s the future’s shock / and it’s heading straight for us // outta nowhere / the twist / it’s the cosmic kiss / that can recreate us // oh, oh, oh, oh / something’s coming / oh, oh, oh, oh / something’s coming / oh, oh, oh, oh / don’t you want in? / oh, oh, oh, oh / something’s coming // closer / closer / closer / Lord, it’s hard to ignore / closer / closer / closer / are you getting ready for? // little pills / make us nice / shiny toys entice / get us tweaking our resumes // t the cross / i the dot / we completely forgot / how to number our days // the future’s coming / and it’s got its own demands / the future’s coming / but we all have bigger plans // another plague / another war / and the Earth shakes some more / then we’re back to sleeping late // somebody’s knockin’ / my Lord’s / got His foot / in the door / wish we’d all been ready for // the future’s coming / and it’s got its own demands / the future’s coming / are you getting ready for?

Written by Peter Furler, Steve Taylor, John Painter, and Jimmy Abegg // © 2011 Ariose Music / Million Pieces Music Publishing (Admin. at EMICMGPublshing.com) (ASCAP) / Soylent Tunes (admin. by BMG Chrysalis) (SESAC) / IHOF Tunes (BMI) / Twin Angels Music (Admin. by The Loving Company) (ASCAP)

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -