Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Closer (Peter Furler)

18 juli 2011

Peter Furler, eerder voorman van de Newsboys, is nu aan zijn solo-carrière begonnen. En ik ben onder de indruk van deze plaat. Op een of andere manier hou ik van dit nummer “Closer” dat hij samen met Steve Taylor zingt. “Somebody’s knockin’,  my Lord’s got His foot in the door. Wish we’d all been ready for.

[ba-youtubeflex videoid=”w5TTvJkfmvc”]

Lyrics “Closer” by Peter Furler

it’s a wrap / it’s a lock / it’s the future’s shock / and it’s heading straight for us // outta nowhere / the twist / it’s the cosmic kiss / that can recreate us // oh, oh, oh, oh / something’s coming / oh, oh, oh, oh / something’s coming / oh, oh, oh, oh / don’t you want in? / oh, oh, oh, oh / something’s coming // closer / closer / closer / Lord, it’s hard to ignore / closer / closer / closer / are you getting ready for? // little pills / make us nice / shiny toys entice / get us tweaking our resumes // t the cross / i the dot / we completely forgot / how to number our days // the future’s coming / and it’s got its own demands / the future’s coming / but we all have bigger plans // another plague / another war / and the Earth shakes some more / then we’re back to sleeping late // somebody’s knockin’ / my Lord’s / got His foot / in the door / wish we’d all been ready for // the future’s coming / and it’s got its own demands / the future’s coming / are you getting ready for?

Written by Peter Furler, Steve Taylor, John Painter, and Jimmy Abegg // © 2011 Ariose Music / Million Pieces Music Publishing (Admin. at EMICMGPublshing.com) (ASCAP) / Soylent Tunes (admin. by BMG Chrysalis) (SESAC) / IHOF Tunes (BMI) / Twin Angels Music (Admin. by The Loving Company) (ASCAP)

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Closer (Peter Furler)

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0