Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Facebook en Twitter in Google+

15 juli 2011

Ook aan het Google+’en? Nou, het is even aankijken hoe het allemaal gaat lopen. Google die sociaal gaat, dat is een langverwachte stap en volgens mij hebben ze dit wel een stuk beter uitgedacht dan het destijds groots aangekondigde Google Wave.

 

Facebook in Google+

Ik ben nog niet toe aan het kiezen tussen Google+ en Facebook. Dus het wordt even tijd om de voel samen te brengen. Hier een simpele oplossing. Door middel van een plug-in (voor Firefox, IE of Chrome) van crossrider.com krijg je een mooie knop in Google+ en voila, je kan je stream volgen in Google+. Installeer de Facebook plug-in. Na installatie moet je je browser opnieuw opstarten en vervolgens deze applicatie autoriseren om Facebook te benaderen.

Facebook in Google Plus

 

Twitter in Google+

Voor Twitter hetzelfde. Er is een tweede plug-in van CrossRider nodig om een knop toe te voegen aan je Google+ dashboard, de Twitter plug-in. Hiermee is je Twitter feed te vinden. Altijd mooi om weer netjes alles bij elkaar te vinden. Na installatie moet je je browser opnieuw opstarten en deze applicatie in Twitter autoriseren. NB: je kan deze autorisatie altijd ongedaan maken onder je Twitter settings (klik dan “revoke access”).

Twitter in Google Plus

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Facebook en Twitter in Google+

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0