Facebook Twitter in Google Plus

Facebook en Twitter in Google+

1 min leestijd

Ook aan het Google+’en? Nou, het is even aankijken hoe het allemaal gaat lopen. Google die sociaal gaat, dat is een langverwachte stap en volgens mij hebben ze dit wel een stuk beter uitgedacht dan het destijds groots aangekondigde Google Wave.

 

Facebook in Google+

Ik ben nog niet toe aan het kiezen tussen Google+ en Facebook. Dus het wordt even tijd om de voel samen te brengen. Hier een simpele oplossing. Door middel van een plug-in (voor Firefox, IE of Chrome) van crossrider.com krijg je een mooie knop in Google+ en voila, je kan je stream volgen in Google+. Installeer de Facebook plug-in. Na installatie moet je je browser opnieuw opstarten en vervolgens deze applicatie autoriseren om Facebook te benaderen.

Facebook in Google Plus

 

Twitter in Google+

Voor Twitter hetzelfde. Er is een tweede plug-in van CrossRider nodig om een knop toe te voegen aan je Google+ dashboard, de Twitter plug-in. Hiermee is je Twitter feed te vinden. Altijd mooi om weer netjes alles bij elkaar te vinden. Na installatie moet je je browser opnieuw opstarten en deze applicatie in Twitter autoriseren. NB: je kan deze autorisatie altijd ongedaan maken onder je Twitter settings (klik dan “revoke access”).

Twitter in Google Plus

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -