boeken lezen

Mijn leeslijstje

1 min leestijd

In de vakantieperiode kom ik eindelijk weer een beetje aan lezen toe. Dat schiet er nogal eens in. Hier is mijn leeslijstje voor deze weken. Veel digitaal, dus op het iPadje en klaar. Weinig sjouwen. Dit zijn mijn ambitites voor deze weken. De engelse boeken komen nagenoeg altijd van Amazon.com vandaan en lees ik op de Kindle App.

‘k Ben benieuwd welke er trouwens op jouw lijstje staan. En… tips zijn trouwens altijd welkom (je weet wel, de must-read-boeken).

scripture and the authority of GodScripture and the Authority of God:
How to Read the Bible Today

(N.T. Wright)
no greater love - mother teresaNo Greater Love
(Mother Teresa)
genade is een risicoGenade is een risico
(Charles R. Swindoll)
Tolkien - Nagelaten VertellingenNagelaten vertalingen
(J.R.R. Tokien)

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -