Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Mijn #XNFF ontdekkingen

20 augustus 2011

Gisteren ben ik met mijn dochter op Xnoizz Flevofestival geweest. Altijd leuk om weer nieuwe inspiratie op te doen of bekende artiesten weer eens te horen. Dat natuurlijk naast alle leuke ontmoetingen met allemaal leuke mensen. Even een paar van mijn highlights op een rijtje:

Starfield

Ik kende deze band al best even. Maar heb bijzonder genoten van hun optreden. Eerlijk, recht door zee. En er gebeurde wat in de tent. Altijd leuk om een band in een wat kleinere setting te zien. Hier hun optreden tijdens de EO Jongerendag van een paar jaar terug.

[ba-youtubeflex videoid=”XwzquHf5z2A”]

Rapture Ruckus

Op het hoofdpodium tijdens Xnoizz. Leuk en energiek. Op een of andere manier ben ik hier wel blij van geworden. En dat het een vriendje is van NewWorldSon is een absolute pré :) Dus voor mij een blijvertje. Dit is een live optreden met het nummer “All things new” van zijn nieuwe album dat in september uitkomt.

[ba-youtubeflex videoid=”F_yfkbl7_HE”]

Handsome Poets

Dit komt uit Nederland? Gaaf man. Dit liedje zingt de hele dag al door mijn hoofd. Laat er nog maar meer van komen. “Dance (The War Is Over)”!

[ba-youtubeflex videoid=”rE51fEvqc6g”]

Hikoikoi

Weer heeeel iets anders is de reggaegroep Hikoikoi. Het zonnetje gaat aan, de zomer komt direct op als je hiernaar gaat luisteren. Te weinig zon gehad deze zomer? Dan is dit bandje zeker een goede remedie!

[ba-youtubeflex videoid=”v1KEmrXLdCA”]

En nu jij…

Wat waren jouw hoogtepunten van Xnoizz Flevo Festival? Heb ik iets gemist wat ik absoluut had moeten zien? Laat het me weten.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Mijn #XNFF ontdekkingen

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0