Handsome Poets

Mijn #XNFF ontdekkingen

1 min leestijd

Gisteren ben ik met mijn dochter op Xnoizz Flevofestival geweest. Altijd leuk om weer nieuwe inspiratie op te doen of bekende artiesten weer eens te horen. Dat natuurlijk naast alle leuke ontmoetingen met allemaal leuke mensen. Even een paar van mijn highlights op een rijtje:

Starfield

Ik kende deze band al best even. Maar heb bijzonder genoten van hun optreden. Eerlijk, recht door zee. En er gebeurde wat in de tent. Altijd leuk om een band in een wat kleinere setting te zien. Hier hun optreden tijdens de EO Jongerendag van een paar jaar terug.

[ba-youtubeflex videoid=”XwzquHf5z2A”]

Rapture Ruckus

Op het hoofdpodium tijdens Xnoizz. Leuk en energiek. Op een of andere manier ben ik hier wel blij van geworden. En dat het een vriendje is van NewWorldSon is een absolute pré :) Dus voor mij een blijvertje. Dit is een live optreden met het nummer “All things new” van zijn nieuwe album dat in september uitkomt.

[ba-youtubeflex videoid=”F_yfkbl7_HE”]

Handsome Poets

Dit komt uit Nederland? Gaaf man. Dit liedje zingt de hele dag al door mijn hoofd. Laat er nog maar meer van komen. “Dance (The War Is Over)”!

[ba-youtubeflex videoid=”rE51fEvqc6g”]

Hikoikoi

Weer heeeel iets anders is de reggaegroep Hikoikoi. Het zonnetje gaat aan, de zomer komt direct op als je hiernaar gaat luisteren. Te weinig zon gehad deze zomer? Dan is dit bandje zeker een goede remedie!

[ba-youtubeflex videoid=”v1KEmrXLdCA”]

En nu jij…

Wat waren jouw hoogtepunten van Xnoizz Flevo Festival? Heb ik iets gemist wat ik absoluut had moeten zien? Laat het me weten.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -