Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Presenteren als Steve Jobs (slideshare)

6 augustus 2011

Er zijn allerlei mythes rondom de presentaties van Steve Jobs, de grote baas van het Apple concern. Ze zijn historisch te noemen. Ik herinner me nog steeds de presentatie van de eerste iPhone die ik live volgde. Je kan natuurlijk 1-op-1 zijn presentaties overnemen. Dat is niet echt slim lijkt me. Je kan natuurlijk ook altijd de superlatieven gebruiken zoals hij doet (check deze samenvatting maar op YouTube).  Ook dat is niet altijd slim. In deze presentatie een mooi overzicht van de presentatie geheimen van Steve Jobs. Doe er je voordeel mee! Al is de boodschap die jij te brengen hebt wellicht een hele andere :)

Voor mij een paar leerpunten uit deze presentatie:

  • Voorbereiden, voorbereiden, voorbereiden
  • Geen bulletpoints (oeps, daar ga ik al)
  • Per slide maximaal 40 woorden
  • Een plaatje onthouden mensen vele malen (!) beter

En deze quote wil ik je niet onthouden:

People will forget what you said, people will forget what you did, nut people will never forget how you made them feel.” -Maya Angelou

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Presenteren als Steve Jobs (slideshare)…

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0