tienerbijbel-boek

Absolute aanrader: nieuwe tienerbijbel

1 min leestijd

We lezen em nu een week, de nieuwe tienerbijbel die ontwikkeld is onder leiding van Willem de Vink. Wat ben ik blij dat er eindelijk weer iets beschikbaar is gekomen voor (jonge) tieners. De grafische stijl is prachtig, de vertellende stijl maakt ook de boodschap van de bijbelverhalen duidelijk. Ik kreeg het gevoel van plezier bij het lezen van de mens die ontspannen leeft in de tuin, het Paradijs. Volgens mij is het precies wat de schrijvers en tekenaars willen bereiken. Ik ben meer dan enthousiast.

Hieronder twee korte inleidende filmpjes die je een gevoel geven van deze prachtige nieuwe Bijbel. Ik kan me voorstellen dat als hier aan de verhalen nog verwerkingen worden gekoppeld het een heel nieuwe bron van materialen voor tienerclubs en gezinnen geeft. Maar dat weet ik niet precies.

Oude Testament

[ba-youtubeflex videoid=”I5p2bDTL9vc”]

Nieuwe Testament

[ba-youtubeflex videoid=”H-drLkhu4KA”]

Meer informatie en bestellen (actieprijs €29,95) op tienerbijbel.nl.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -