Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Absolute aanrader: nieuwe tienerbijbel

27 september 2011

We lezen em nu een week, de nieuwe tienerbijbel die ontwikkeld is onder leiding van Willem de Vink. Wat ben ik blij dat er eindelijk weer iets beschikbaar is gekomen voor (jonge) tieners. De grafische stijl is prachtig, de vertellende stijl maakt ook de boodschap van de bijbelverhalen duidelijk. Ik kreeg het gevoel van plezier bij het lezen van de mens die ontspannen leeft in de tuin, het Paradijs. Volgens mij is het precies wat de schrijvers en tekenaars willen bereiken. Ik ben meer dan enthousiast.

Hieronder twee korte inleidende filmpjes die je een gevoel geven van deze prachtige nieuwe Bijbel. Ik kan me voorstellen dat als hier aan de verhalen nog verwerkingen worden gekoppeld het een heel nieuwe bron van materialen voor tienerclubs en gezinnen geeft. Maar dat weet ik niet precies.

Oude Testament

[ba-youtubeflex videoid=”I5p2bDTL9vc”]

Nieuwe Testament

[ba-youtubeflex videoid=”H-drLkhu4KA”]

Meer informatie en bestellen (actieprijs €29,95) op tienerbijbel.nl.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Absolute aanrader: nieuwe tienerbijbel

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0