Calcutta Airport aankomst

India reis – dag 1

1 min leestijd

20110906-111304.jpg
Aankomst op Kolkata/Calcutta

Het was vroeg vanmorgen… Om 4:00 uur moesten we op Schiphol zijn. Gisterenavond ben ik door Renske, de vrouw van Rik, gebracht naar Schiphol. Een korte nacht. En nu vol verwachting richting Calcutta. We zijn op veel voorbereid. Een ding is me wel duidelijk geworden: het zal een reis zijn met veel indrukken.

We hebben een diverse groep. Voorgangers, predikanten, christelijke werkers. Mooie mensen, ik moet ze nog leren kennen. Maar dat komt wel goed. Allemaal met het verlangen om door Gods ogen te kijken. We gaan ons niet vergapen aan de ellende van mensen. Wel zal het confronterend zijn vanuit onze rijkdom op andere plekken te zijn, mooie mensen te ontmoeten die onder heel andere omstandigheden leven. Gek eigenlijk dat daar minder depressiviteit is, terwijl de omstandigheden zo anders zijn. Wat is voorspoed, wat is rijkdom? Dat lijkt me in ieder geval een goede vraag. De definitie zal voor mezelf opnieuw moeten worden bepaald schat ik zo in.

Vandaag vliegen we van Schiphol via Frankfurt naar Calcutta. Daar zullen we vanavond laat aankomen. Wanneer ik in staat ben om deze post te publiceren weet ik even niet, maar dat komt vast wel goed.
Snel weer een update.

PS: foto’s zijn o.a. op Facebook te vinden.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -