Jesus.net conferentie deelnemers in Parijs

Internationale conferentie internet-evangelisatie

1 min leestijd

In Rotterdam zal van 3 t/m 6 oktober een conferentie worden gehouden op het gebied van internet-evangelisatie.

Aan de conferentie zullen veertig internationale zendingsorganisaties deelnemen. Het initiatief komt van Jesus.net, in Nederland vooral bekend van de websites www.IkzoekGod.nl en de online Alpha-cursus www.WaaromJezus.nl. De websites van Jesus.net zijn inmiddels in achttien talen beschikbaar; steeds meer internationale organisaties zien er de noodzaak van in om juist via internet het Evangelie te brengen.

Jesus.net conferentie deelnemers in Parijs

Jan-Willem Bosman, een van de initiatiefnemers van Jesus.net, is erg verheugd over het aantal deelnemers aan de conferentie. “Het is bijzonder om de kennis die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, te kunnen uitwisselen met zo veel internationale partners. Juist op internet gaan de ontwikkelingen erg snel en is de wenselijkheid om op dergelijke conferenties van elkaar te leren erg groot.

De organisatie van zendeling Billy Graham is een van de partners die heeft ingezien dat in deze tijd antwoorden op levensvragen vooral worden gezocht op het internet en dat het belangrijk is daarin te investeren.

De Amerikaanse Billy Graham-organisatie zal ook vertegenwoordigd zijn op de conferentie.

Aanmelden voor deelname aan de conferentie kan nog tot 27 september via http://conference.jesus.net.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -