Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Internationale conferentie internet-evangelisatie

26 september 2011

In Rotterdam zal van 3 t/m 6 oktober een conferentie worden gehouden op het gebied van internet-evangelisatie.

Aan de conferentie zullen veertig internationale zendingsorganisaties deelnemen. Het initiatief komt van Jesus.net, in Nederland vooral bekend van de websites www.IkzoekGod.nl en de online Alpha-cursus www.WaaromJezus.nl. De websites van Jesus.net zijn inmiddels in achttien talen beschikbaar; steeds meer internationale organisaties zien er de noodzaak van in om juist via internet het Evangelie te brengen.

Jesus.net conferentie deelnemers in Parijs

Jan-Willem Bosman, een van de initiatiefnemers van Jesus.net, is erg verheugd over het aantal deelnemers aan de conferentie. “Het is bijzonder om de kennis die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, te kunnen uitwisselen met zo veel internationale partners. Juist op internet gaan de ontwikkelingen erg snel en is de wenselijkheid om op dergelijke conferenties van elkaar te leren erg groot.

De organisatie van zendeling Billy Graham is een van de partners die heeft ingezien dat in deze tijd antwoorden op levensvragen vooral worden gezocht op het internet en dat het belangrijk is daarin te investeren.

De Amerikaanse Billy Graham-organisatie zal ook vertegenwoordigd zijn op de conferentie.

Aanmelden voor deelname aan de conferentie kan nog tot 27 september via http://conference.jesus.net.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Internationale conferentie internet-evan…

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0