Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Nieuwe filmpjes over India

23 september 2011

Vandaag heb ik nog twee filmpjes gemaakt van mijn reis met Compassion naar India. Komende zondag zullen we in onze dienst hier aandacht aan geven. Aan Gods zorg voor het zwakke, aan de boodschap van het Koninkrijk. Enjoy!

India Compassion trip (deel 1)

De eerste dagen tijdens de trip. Het was heel wat reizen, bloemenkransen, optredens, en vooral veel ontmoetingen met kinderen en werkers. Vooral de visites bij de mensen thuis zijn bijzonder indrukwekkend.

[ba-youtubeflex videoid=”soZnvriwJb8″]

India Compassion trip (deel 2)

Tja, als je de kans krijgt om je sponsorkind te ontmoeten, dan maak je iets heel bijzonders mee. Je sponsorkind trouwens ook. Een life-time-experience. Maar deze hakte er bij mij wel heel erg in.

[ba-youtubeflex videoid=”x3uTyEasmLk”]

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
1 Comments

Nieuwe filmpjes over India

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
1