Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Onze groep (discipelschap)

22 september 2011

Voor Rianne en mij is van onze rollen in de kerk er één die boven alles uitgaat. We geloven dat de basis opdracht is om discipelen te maken. Jezus nam drie jaar tijd met twaalf mannen om op stap te gaan. Dat was zijn strategische plan om de wereld te laten weten dat het Koninkrijk van God is gekomen. Zouden wij het beter weten?

Discipelschapsgroep Wouter en Rianne

Wij hebben de conclusie hieruit getrokken dat de mensen in onze groep mogen rekenen op drie jaar van ons leven. In die tijd trekken we (meer of minder) intensief met elkaar op. Met de groep als geheel, maar ook, als we gelegenheid hebben, individueel. Vervolgens werken we ook aan het thema: beschikbaar om te dienen. Zoeken naar hun plek om te dienen, helpen om gaven te ontwikkelen.

Dit is de groep gisterenavond bij ons thuis. Ik ben blij met deze gave groep. Het is voor ons een voorrecht om onze tijd met hen door te brengen.

Ik ben benieuwd: hoe maak jij de opdracht van Jezus om discipelen te maken praktisch??

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Onze groep (discipelschap)

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0