Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Veilige werkelijkheid

6 september 2011

Taj Bengal Hotel Kolkata
Zit ik hier lekker… Prachtig hotel en de wereld blijft zo klein. We hebben gebeden om God op een nieuwe manier te leren kennen.

Je kan in het hotel blijven zitten en in je eigen veilige werkelijkheid blijven. Of uit je veiligheid stappen om anderen te ontmoeten, je te laten verrassen, aangenaam of onaangenaam, door situaties en door mensen. Uit je veiligheid om God op andere plekken op een nieuwe manier te leren kennen. Ik ben blij hier te zijn, vol verwachting van wat er gaat komen

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Veilige werkelijkheid

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0