Agape Magazine

Agapè Magazine

1 min leestijd

Mag wel even hè, speciaal voor Agapè. Naast mijn werk in de gemeente  besteed ik het grootste deel van mijn uren aan het werken bij stichting Agapè. Onderdeel van de grootste Internationale christelijke organisatie, Campus Crusade for Christ (heet tegenwoordig CRU). Vanuit het Nederlandse media team werken we hard mee aan het internationale Jesus.net concept. Maar er gebeurt veel meer binnen Agapè. Een paar van deze verhalen zijn te vinden in het Magazine.

Persoonlijk worden we  gesponsord om bij Agapè te kunnen werken. Meer weten over ons werk bij Agapè, of wil je ons werk hier mogelijk maken, klik hier door.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -