Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Agapè Magazine

19 oktober 2011

Mag wel even hè, speciaal voor Agapè. Naast mijn werk in de gemeente  besteed ik het grootste deel van mijn uren aan het werken bij stichting Agapè. Onderdeel van de grootste Internationale christelijke organisatie, Campus Crusade for Christ (heet tegenwoordig CRU). Vanuit het Nederlandse media team werken we hard mee aan het internationale Jesus.net concept. Maar er gebeurt veel meer binnen Agapè. Een paar van deze verhalen zijn te vinden in het Magazine.

Persoonlijk worden we  gesponsord om bij Agapè te kunnen werken. Meer weten over ons werk bij Agapè, of wil je ons werk hier mogelijk maken, klik hier door.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Agapè Magazine

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0