cabernet (korte film)

Cabernet (korte film)

1 min leestijdHier moet je even over nadenken… De man in dit filmpje, Brett, heeft zich perfect voorbereidt op zijn eerste date met Michelle. Alles perfect. Mooi tafeltje, bloemen, perfecte wijn. Maar hij komt erachter dat een wijnvlek op zijn mooie overhemd er maar niet uit wil.


Natuurlijk wil dit filmpje je wat zeggen. Daar is dit filmpje ook voor gemaakt in het Short Film Network. Ze maken er filmpjes om eens door te praten over de dingen die even dieper gaan. Dit filmpje is een illustratie van een ruil. Geef mij je vieze shirt maar, ik los het voor je op. Wilde Jezus niet op dezelfde manier (eerlijk gezegd een beetje dieper en zwaarder) ons vieze shirt overnemen? Hij mijn vieze shirt, ik Zijn smetteloos witte shirt. Dan denk ik aan teksten als

“U allen die door de doop één met Christus bent geworden, hebt u met Christus omkleed” (Gal 3:27)
“Omkleed u met de Heer Jezus Christus…” (Rom. 13:14)

Ik vind em mooi :)

REAGEER: Wat vind jij van het filmpje?

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]