Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Cabernet (korte film)

22 oktober 2011Hier moet je even over nadenken… De man in dit filmpje, Brett, heeft zich perfect voorbereidt op zijn eerste date met Michelle. Alles perfect. Mooi tafeltje, bloemen, perfecte wijn. Maar hij komt erachter dat een wijnvlek op zijn mooie overhemd er maar niet uit wil.


Natuurlijk wil dit filmpje je wat zeggen. Daar is dit filmpje ook voor gemaakt in het Short Film Network. Ze maken er filmpjes om eens door te praten over de dingen die even dieper gaan. Dit filmpje is een illustratie van een ruil. Geef mij je vieze shirt maar, ik los het voor je op. Wilde Jezus niet op dezelfde manier (eerlijk gezegd een beetje dieper en zwaarder) ons vieze shirt overnemen? Hij mijn vieze shirt, ik Zijn smetteloos witte shirt. Dan denk ik aan teksten als

“U allen die door de doop één met Christus bent geworden, hebt u met Christus omkleed” (Gal 3:27)
“Omkleed u met de Heer Jezus Christus…” (Rom. 13:14)

Ik vind em mooi :)

REAGEER: Wat vind jij van het filmpje?

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Cabernet (korte film)

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0