Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

De bronzen #Webfish Award

24 november 2011

bronzen webfish award

Leuk, daar is tie dan. De bronzen Webfish Award, prijs voor beste christelijke website (overige christelijke sites). De gouden Webfish was voor noorderlichtbreda.nl (kerken sites) en staatgeschreven.nl (overige christelijke sites). Super gefeliciteerd daarmee. En ik ben ook erg blij met de bronzen glans van deze Award voor deze site. Misschien nog wel het meest vanwege de jury beoordeling:

De Bronzen Webfish Award gaat naar Creatov.nl, de website van Wouter van der Toorn. Hij is media-innovator bij Agapè, voorganger van baptistengemeente Doetinchem en liefhebber van nieuwe media. Hij publiceert op dit weblog met grote regelmaat inspirerende artikelen over de mogelijkheden van internet, met name als het gaat om de combinatie geloof en web.

De site is strak vormgegeven en maakt optimaal gebruik van koppelingen met sociale media. De artikelen zijn steeds bondig, informatief en beschouwend. Voor webmasters van christelijke sites is Creatov.nl eigenlijk verplichte koek.

De jury waardeert de grote inzet waarmee Wouter van der Toorn zijn inzichten en ervaringen belangeloos wil delen met anderen, en de gedrevenheid met een hoog kennisniveau waarmee hij dat doet. De Bronzen Webfish Award gaat dus naar Creatov.nl.

PowerPoint tips voor organisatie?

Er is leuk om even wat reuring te zien rondom zo’n Award. Zowel op de site, als op Twitter (@creatov) en Facebook. Altijd leuk. En er wordt her en der wat over geschreven in de (christelijke) media. Nou ja, het is inderdaad nog een christelijk feestje. En… de organisatie is beter in awards als in PowerPoint. Hier nog wat PowerPoint tips voor hen.

Hier is de opname van de uitreiking. Voor creatov.nl op ongeveer 12 min. 50 sec.

Betere kwaliteit

Gelukkig was de mededeling dat de gemiddelde kwaliteit van christelijke sites omhoog is gegaan. Maar er is nog een wereld te winnen. Als je gelooft in je boodschap mag je dat ook zien. Het vraagt kwaliteit en consistentie. Maar ook eerlijkheid. Ik hoop dat ik nog steeds mensen kan inspireren met artikelen, concreet kan helpen door het delen van mijn kennis en ervaring. Waar zou ik jou als lezer nog meer mee kunnen bedienen?

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

De bronzen #Webfish Award

door Wouter van der Toorn Leestijd: 2 min
0