Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

De mooiste bibliotheken

14 november 2011

mooiste bibliotheken

(linksboven) Trinity College Library, Dublin, Ireland
(rechtsboven) Biblioteca Geral University of Coimbra, Portugal
(linksonder)  Melk Monastery Library, Austria
(rechtsonder) Real Gabinete Portugues De Leitura, Rio De Janerio, Brazil

Indrukwekkend! Dat zijn ze absoluut. Deze oude bibliotheken die zijn volgeladen met geschiedenis en wijsheid. Hoe gaat dat er binnenkort uitzien? Virtueel heb ik namelijk hetzelfde als wat mijn broertjes predikanten letterlijk hebben: boekenplanken vol met boeken.

Mijn boekenplank past echter netjes in mijn tas. 80 boeken in Biblereader app op de iPad (deze komt trouwens komende winter ook beschikbaar voor de desktop) en een paar honderd in Logos Bible Software (Mac en iPad). Nog niet meegerekend wat ik in de Kindle App op de iPad heb staan en in de iBooks App. Het is dus kiezen tussen nostalgie en praktisch? Ik ben een tevreden digitale lezer, maar die prachtige bibliotheken… die hebben ook wel wat!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

De mooiste bibliotheken

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0