mooiste bibliotheken

De mooiste bibliotheken

1 min leestijd

mooiste bibliotheken

(linksboven) Trinity College Library, Dublin, Ireland
(rechtsboven) Biblioteca Geral University of Coimbra, Portugal
(linksonder)  Melk Monastery Library, Austria
(rechtsonder) Real Gabinete Portugues De Leitura, Rio De Janerio, Brazil

Indrukwekkend! Dat zijn ze absoluut. Deze oude bibliotheken die zijn volgeladen met geschiedenis en wijsheid. Hoe gaat dat er binnenkort uitzien? Virtueel heb ik namelijk hetzelfde als wat mijn broertjes predikanten letterlijk hebben: boekenplanken vol met boeken.

Mijn boekenplank past echter netjes in mijn tas. 80 boeken in Biblereader app op de iPad (deze komt trouwens komende winter ook beschikbaar voor de desktop) en een paar honderd in Logos Bible Software (Mac en iPad). Nog niet meegerekend wat ik in de Kindle App op de iPad heb staan en in de iBooks App. Het is dus kiezen tussen nostalgie en praktisch? Ik ben een tevreden digitale lezer, maar die prachtige bibliotheken… die hebben ook wel wat!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]