elearning

eLearning seminar (MinistryNet)

1 min leestijd

Dit is het grootste deel van de presentatie die ik heb gegeven tijdens de MinistryNet conferentie in Bangkok. Dit seminar is bedoeld als een korte introductie in de filosofie van online leren met een focus op discipelschap. Het thema van de conferentie was namelijk “From decisions to disciples” (van beslissing naar volgeling). Er zijn echter nog maar weinig concepten beschikbaar in de Internet bediening die ook horen bij discipelschap.

Belangrijkste voordeel van een cursus is: je kan online een relatie met iemand opbouwen, je hebt een veilige plek om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Uiteindelijk gaat het bij discipelschap op “the art of connecting”.

Reageer: zijn er meer concepten?

In het Jesus.net concept hebben we de Waarom Jezus? cursus (evangelisatie) en de startersbijbel cursus (discipelschap). Daarnaast zijn we aan nog een aantal concepten aan het werken. Verder is er internationaal vooral veel informatie, zijn er veel artikelen beschikbaar. Wie kent er meer online concepten voor discipelschap??

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -