Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

eLearning seminar (MinistryNet)

7 november 2011

Dit is het grootste deel van de presentatie die ik heb gegeven tijdens de MinistryNet conferentie in Bangkok. Dit seminar is bedoeld als een korte introductie in de filosofie van online leren met een focus op discipelschap. Het thema van de conferentie was namelijk “From decisions to disciples” (van beslissing naar volgeling). Er zijn echter nog maar weinig concepten beschikbaar in de Internet bediening die ook horen bij discipelschap.

Belangrijkste voordeel van een cursus is: je kan online een relatie met iemand opbouwen, je hebt een veilige plek om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Uiteindelijk gaat het bij discipelschap op “the art of connecting”.

Reageer: zijn er meer concepten?

In het Jesus.net concept hebben we de Waarom Jezus? cursus (evangelisatie) en de startersbijbel cursus (discipelschap). Daarnaast zijn we aan nog een aantal concepten aan het werken. Verder is er internationaal vooral veel informatie, zijn er veel artikelen beschikbaar. Wie kent er meer online concepten voor discipelschap??

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

eLearning seminar (MinistryNet)

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0