Periodiek Systeem van de Bijbel (infographic)

Periodiek systeem van de Bijbel

1 min leestijd

Periodiek Systeem van de Bijbel

Ik kwam een poos terug dit idee tegen. Leuk, om de structuur van het periodieke systeem van de elementen te gebruiken voor de Bijbelboeken. In het systeem voor de elementen worden de scheikundige elementen gerangschikt. In deze infographic van de Bijbelboeken zie je de onderverdeling van de verschillende Bijbelboeken in soort en verder aantal hoofdstukken. Waarom? Misschien gewoon omdat het kan ;)

Klik hier voor een grote versie…

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

3 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bouduin
Bouduin
8 jaren geleden

Geloof en wetenschap hoeven elkaar natuurlijk niet uit te sluiten, maar het periodiek systeem staat wel symbool voor het wetenschappelijke scheppingsverhaal. Ooit gelezen over de oorsprong der elementen? Kernfusie in sterren, big bang etc. Dit gaat wel in tegen het bijbelse scheppingsverhaal dus ik weet niet of de gelovigen onder ons hier wel zo blij mee zijn. Grappig dat gelovige mensen wel elke dag gebruik willen maken van de wetenschappelijke vooruitgang, maar zich zelden afvragen… Lees verder »

Tesla
Tesla
9 jaren geleden

Achterlijk om wetenschap te combineren met geloof. Gewoonweg idioot.