Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Stem op creatov.nl

8 november 2011

Webfish Award 2011

Een prijs voor de beste christelijke websites, dat is de Webfish Award. Ondertussen is het een begrip geworden met zelfs een aardig zusje dat een prijs uitreikt voor de slechtste christelijk website, de Mockfish Award (wat door de satirische site goedgelovig.nl wordt georganiseerd). In de afgelopen jaren heb ik zelf meegedaan in de jurering. Dit jaar niet. Daarom heb ik nu de kans om zelf een site aan te dragen.

Mag ik 3 seconden van je tijd?

Wil je deze website, creatov.nl, nomineren voor een prijs? Geef dan 10 sterren! Dat kost je slechts een paar seconden van je tijd. Super dank! Stemmen kan tot uiterlijk 14 november!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Stem op creatov.nl

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0