Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

WaaromKerst?-cursus

29 november 2011

WaaromKerst.nl en CD

Net als vorig jaar, maar dit jaar veel beter, is er weer een WaaromKerst?-cursus beschikbaar. En volgens mij een erg interessante cursus met thema’s als allerlei historische achtergronden (wat weet jij af van de midwinterfeesten?), culturele achtergronden (wat weet je bijvoorbeeld van de invloed van Coca Cola op ons ultieme kerstgevoel), over engelen (een spannende les over een bijzonder interessant thema), magiërs en een zoektocht naar de echte betekenis van Kerst.

Puntjes op de i

In de afgelopen dagen is de cursus helemaal afgerond, de puntjes op de i gezet (dit jaar gebruiken we een nieuw cursus-systeem, een die we wellicht veel breder gaan gebruiken binnen Jesus.net). Ik ben trots op het eindproduct. Ook het eindproduct van de hele WaaromKerst?-campagne met een live-CD van Kees Kraayenoord en zelfs een heus WaaromKerst?-tournee waarbij Pearl Jozefzoon optreedt samen met Kees.

Doe de cursus!

De cursus is beschikbaar via waaromkerst.nl. Schrijf je direct in en ontdek zelf al de achtergronden van Kerst. En… zou je de Facebook Page van WaaromKerst? ook willen “liken”? Deze heb ik gisteren helemaal ingericht. De Twitter (@waaromkerst) campagne loopt ook. Dus alle hens aan dek, Kerst komt eraan! Want, om een slogan van een paar jaar terug uit de kast te halen, “iedereen heeft recht op het kerstverhaal“.

Reageer

Doe jij mee met de WaaromKerst?-campagne? Of heb je de CD? Wat vind je ervan? En… ik zou graag feedback ontvangen op de cursus!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

WaaromKerst?-cursus

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0