Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Een paar van onze Jesus.net sites

2 december 2011

We zijn al jaren bezig met evangelisatie op Internet. In de laatste twee jaar is alles gebracht onder de paraplu van Jesus.net. Hierbij is de samenhang tussen de sites bijzonder belangrijk. Niet iedereen zit in dezelfde fase van zijn leven en van zijn ‘spirituele zoektocht’. Hier een paar van onze sites die we hebben ontwikkeld, maar er is nog veel meer. Daarnaast zijn veel sites ook in verschillende talen beschikbaar. De grootste internationale concepten zijn IkzoekGod.nl en WaaromJezus.nl.

Daarnaast ontwikkelen we in het Agapè team ook sites die niet helemaal in de Jesus.net familie vallen, zoals waaromkerst.nl en de bijbehorende online cursus. Die laatste is een echte aanrader voor iedereen!

De getallen van dit jaar op een rijtje

Ik heb de getallen van een aantal van onze Nederlandse sites op een rijtje gezet. Niet compleet, maar het geeft wat inzicht. Nu is het blindstaren op cijfers niet altijd het juiste om te doen. Ze zeggen namelijk niet alles. Uiteindelijk willen we dat iedereen een kans krijgt om God persoonlijk te leren kennen en stappen te zetten.

statistieken Jesus.net NederlandKlik voor de grote versie »

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Een paar van onze Jesus.net sites

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0