StartersBijbel.nl presentatie

Een paar van onze Jesus.net sites

1 min leestijd

We zijn al jaren bezig met evangelisatie op Internet. In de laatste twee jaar is alles gebracht onder de paraplu van Jesus.net. Hierbij is de samenhang tussen de sites bijzonder belangrijk. Niet iedereen zit in dezelfde fase van zijn leven en van zijn ‘spirituele zoektocht’. Hier een paar van onze sites die we hebben ontwikkeld, maar er is nog veel meer. Daarnaast zijn veel sites ook in verschillende talen beschikbaar. De grootste internationale concepten zijn IkzoekGod.nl en WaaromJezus.nl.

Daarnaast ontwikkelen we in het Agapè team ook sites die niet helemaal in de Jesus.net familie vallen, zoals waaromkerst.nl en de bijbehorende online cursus. Die laatste is een echte aanrader voor iedereen!

De getallen van dit jaar op een rijtje

Ik heb de getallen van een aantal van onze Nederlandse sites op een rijtje gezet. Niet compleet, maar het geeft wat inzicht. Nu is het blindstaren op cijfers niet altijd het juiste om te doen. Ze zeggen namelijk niet alles. Uiteindelijk willen we dat iedereen een kans krijgt om God persoonlijk te leren kennen en stappen te zetten.

statistieken Jesus.net NederlandKlik voor de grote versie »

 

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]