iPad

Mijn top 12 iPad apps (2011)

3 min leestijd

iPad

Heb je mijn muziek top 10 al gezien? Ben benieuwd. Hier de volgende in de lijstjes serie: mijn meest gebruikte en (bijna) onmisbare iPad applicaties. Ik heb er heel wat meer op staan, maar het leuke van een top-lijstje is dat je moet kiezen voor het beste-van-het-beste. Benieuwd naar wat voor mij nummer 1 is? Lees dan door.

12. forScore

Deze applicatie is voor bladmuziek. Als je ze netjes als PDF beschikbaar heb (of beschikbaar maakt), kan forScore je enorm helpen. Je hebt bladmuziek altijd bij je. Zo heb ik het meeste voor in de kerk op de iPad staan. Lekker hoor!
€3,99 in iTunes »

11. FTPOnTheGo

Als je sites ontwikkelt of beheert is dit wel eens erg gemakkelijk. Je kan direct op FTP inloggen en de bestanden wijzigen waar nodig. Code hack je dus met je iPad :)
€7,99 in iTunes »

10. WordPress

Ik heb meerdere opties om te bloggen, maar de officiële WordPress applicatie is erg gemakkelijk. Zeker nu je er tekst in kan opmaken. De blogs zelf schrijf ik meestal eerst in Evernote. Vervolgens is het knippen en plakken.
gratis in iTunes »

9. 2Do: Tasks Done in Style

Een simpele maar doeltreffende takenlijst. Hij synchroniseert met de takenlijst van de iPad en de iPhone, maar ook met Google etc. Mooi, handig.
€5,49 in iTunes »

8. Hootsuite for Twitter

Voor de Social media fanaat. Hierin manage ik allerlei sociale kanalen, zowel privé als zakelijk.
gratis in iTunes »

7. Zite Personalized Magazine

Op zoek naar nieuws… Dit is een intelligente applicatie die leert van je lezen. Steeds scherper presenteert Zite de dingen die je interessant genoeg vindt. En een iPad nodigt uit om lekker te lezen.
gratis in iTunes »

6. 1Password for iPad

Heb je ook zo ongelofelijk veel wachtwoorden, codes, serie-nummers? 1Password slaat het veilig op. En houdt het nog netjes bij ook dat de gegevens op je andere apparaten up-to-date blijven.
€7,99 in iTunes »

5. PDF Expert

Deze gebruik ik altijd bij studies. De PDF beklad ik hierin net zoals ik op papier deed. Je zou hiervoor ook GoodReader kunnen gebruiken, dat’s een kwestie van keuzes maken.
€7,99 in iTunes »

4. Pages

Wil je schrijven? Documenten opmaken? Voor mij is Pages wat de iPad een vervanging van de computer maakt. Het doet weinig onder voor de desktop versie. En kan trouwens MS Word documenten ook exporteren/importeren
€7,99 in iTunes »

3. Evernote

Notities in welke orde dan ook, daar gebruik ik Evernote voor. Een creatief idee, een tip, een gesproken memo… alles stop ik in Evernote. Wat het leuk maakt, is dat deze ook netjes synchroniseert met je andere apparaten die Evernote gebruiken. Onmisbaar!
gratis in iTunes »

2. Early Edition 2

Ik hou van nieuws, van op de hoogte blijven van trends, van mijn eigen nieuws. Early Edition 2 presenteert mijn eigen nieuws (gebaseerd op mijn Google Reader) als een prachtige verse krant. Met alle mogelijkheden om op te slaan of te delen.
€3,99 in iTunes »

1. Bible+ / BibleReader

Ja, eerlijk is eerlijk, deze staat bij mij op nummer 1. Want… het grootste deel van theologische bibliotheek zit hierin. Bijbellezen doe ik dan ook vooral vanaf mijn iPad. Een volwaardig en bijzonder rijke applicatie voor iedere Bijbel liefhebber!
gratis in iTunes »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties