apple-iphone-4-61

Mijn top 12 iPhone apps (2011)

3 min leestijd

iphone 4

Heb je mijn top 12 iPad apps al gezien? Dit is de volgende in de lijstjes serie van dit jaar. Wat waren mijn top iPhone apps, de apps die ik het meeste gebruik, die ik het handigste vind. Ben je benieuwd naar mijn nummer 1? Dan moet je even doorlezen.

12. Shazam

Het gekke is dat ik ongemerkt Shazam behoorlijk vaak gebruik. Om even te horen welk liedje er nu voorbij komt op de radio of in de auto. Dan snap ik weer wat ik leuk vind :)
Gratis in iTunes » 

11. Google+

Nu moet Google+ nog wel echt doorbreken in Nederland, ik raadpleeg de tijdlijn die ik heb behoorlijk regelmatig, omdat ik er geabonneerd ben op een aantal interessante mensen met interessante updates. De iPhone app is goed uitgewerkt.
Gratis in iTunes » 

10. Ego

In één oogopslag de statistieken van Google, Twitter en anderen op een rijtje. Geen diepte informatie, maar gewoon even de gegevens op een rijtje. Dit is voor mij een gemakkelijke oplossing.
€1,59 in iTunes  »

9. NU

Hoewel ik de nieuwsvoorziening van nu.nl soms behoorlijk slap vind, raadpleeg ik voornamelijk het nieuws via nu.nl. Al merk ik dat ik steeds vaker nieuws via de Trouw app raadpleeg. Dus wie weet, gaat dit spoedig veranderen.
Gratis in iTunes » 

8. Navigon

Geen TomTom, maar voor mij Navigon als mijn GPS app. Vanaf het moment dat deze beschikbaar werd op de iPhone gebruik ik het met meer dan volle tevredenheid.
Europe: €54,99 in iTunes (tijdelijk discount) »
BeNeLux: €69,99 in iTunes » 

7. Hipstamatic

Ja, Hipstamatic, wat moet je daarvan zeggen? Mensen die al fan zijn, die hoef ik niets uit te leggen. Mensen die niet weten wat Hipstamatic is, die moeten eens een weekje fotograferen met deze applicatie. Mijn vakantie albums vullen zich op dit moment voornamelijk met Hipstamatic foto’s.
€1,59 in iTunes » 

6. 2Do

Mijn taaklijst. Simpel, overzichtelijk en synchroniseert o.a. met de herinneringen die in de iPhone zijn ingebouwd.
€5,49 in iTunes » 

5. Evernote

Deze staat op ieder apparaat in mijn top-lijst. Het feit dat het synchroniseert met alle apparaten en ook via de browser te benaderen is maakt het voor mij een wonderschone applicatie die eigenlijk niet gemist mag worden.
Gratis in iTunes » 

4. Flipboard

Sinds kort is Flipboard beschikbaar voor iPhone. En ik kom erachter dat het wel reuze gemakkelijk is om via de iPhone door mijn RSS feeds, Twitter en Facebook te bladeren. Heerlijk. Mooie applicatie. Hoe kan zoiets eigenlijk gratis zijn?
Gratis in iTunes » 

3. Bible+

Ja, in de Top 3 staat mijn Bijbel+ applicatie van OliveTree.com. Hoewel ik vooral vanaf de iPad lees, de iPhone heb ik altijd bij me. Dus ook altijd de beschikking over mijn Bijbel.
Gratis in iTunes » 

2. Facebook

Ik doe mee aan al het Internet gebruik voor Sociale Media. Het grootste deel van het mobiele verkeer is voor Sociale Media. Facebook app werkt lekker en snel. Prima!
Gratis in iTunes » 

1. Tweetbot

De officiele applicatie gebruik ik niet. Niet handig. Tweetbot heeft eigenlijk alles wat je zou moeten hebben. Het werkt, is logisch, is rijk, heeft massa’s mogelijkheden. Voor mij is het nummero uno!
€2,39 in iTunes » 

 

Reageer

Wat is jouw nummer 1 iPhone applicatie? Ben benieuwd.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties