voor bezoekers creatov

Top 10 blog artikelen

2 min leestijd

voor bezoekers creatov

Wat lazen de bezoekers van deze site in 2011? Op de een of andere manier is creatov.nl een goed vindbare site in het thema iPad. Prima hoor. Ik vind het ook een mooi ding. Misschien had ik liever een andere top-lijst gehad. Maar dan moet ik niet meer publiceren over technologie en “hoe werkt dat”. Dat zijn dingen die ik zelf ook altijd prettig vind als ik deze snel kan vinden als ik hulp nodig heb. Hier zijn de meest gelezen artikelen en pagina’s van dit jaar:

10. Audio downloads »

Op deze pagina zet ik de mp3’s van de preken die ik houd in mijn gemeente. Niet de topper, maar wel de 10e plek.

9. Pesach en avondmaal »

Een artikel dat ik schreef naar aanleiding van drie studie avonden over het Pesach en Avondmaal. En alle symboliek erachter. Een lang artikel, maar dat is blijkbaar geen probleem voor de mensen die echt in het thema willen duiken.

8. Waar haal je plaatjes vandaan »

Een overzicht van de sites waar je goed beeldmateriaal (vooral gratis) vandaan kan halen.

7. Bijbel en iPad, een ideale combinatie »

Al lang lees ik de Bijbel digitaal. In deze blogpost een uiteenzetting van mijn ideeën en ervaringen.

6. mp3 downloaden op iPad »

De “hoe werkt dat” artikelen zijn goed vindbare artikelen. Komt waarschijnlijk ook omdat ze kort en bondig zijn en een concreet probleem helpen oplossen.

5. Wat is de Bijbel »

De eerste in de serie over Bijbeluitleg. Hier zit waarschijnlijk ook veel verkeer op van mensen die zoeken op “Bijbel”. Het is de eerste in de serie over Bijbeluitleg die op creatov.nl is te vinden.

4. Mijn iPad applicaties »

Een overzicht van alweer anderhalf jaar geleden van mijn iPad applicaties. Zo’n overzicht is altijd lekker voor inspiratie en als je op zoek bent naar nieuwe handige apps.

3. Printen vanaf iPad »

Weer een “hoe werkt dat” artikeltje over een veelvoorkomende vraag: hoe moet je nu printen vanaf je iPad? Met een paar software programmaatjes is het zo geregeld.

2. Mijn iPad games »

De iPad is samen met de iPhone niet meer weg te denken als gaming device. Een overzicht van de games die ik heb op de iPad.

1. Films omzetten voor iPad »

Het best bezochte artikel op dit blog is een “hoe werkt dat” blogje over hoe je films moet omzetten voor de iPad. Alweer anderhalf jaar oud, maar nog steeds goed bezocht.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]