egp231_image

WaaromKerst?-CD is dubbel platinum

1 min leestijd

WaaromKerst?-tour

Tijdens het laatste WaaromKerst?-concert heeft Kees Kraayenoord een dubbel platinum Award gekregen voor de WaaromKerst?-CD. Deze CD is inmiddels meer dan 100.000 keer verkocht. En dat vooral voor speciale doelen: een waardevol kerstgeschenk met veel inhoud. Heel erg mooi! ‘k Ben erg trots op weer een mooi resultaat in de WaaromKerst?-campagne. 

[tweet https://twitter.com/arjanlock/status/150317547072397313]

In 2006 was de eerste campagne. Een mooi concept met creatieve mensen opgezet. Met als doel om plaatselijke kerken iets van kwaliteit in handen te geven om met Kerst meer te geven dan alleen een goed gevoel.

Meer weten over kerst? Check zelf WaaromKerst.nl of doe de WaaromKerst?-cursus.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -