Skip to content
Kimberly (mijn verhaal met God)

“Ik vond God via Internet”

1 min leestijd

Een mooi getuigenis van Kimberly. Ze wordt als studente aangesproken. En toen… nou ja, ze vertelt zelf haar verhaal. Het is een prachtig getuigenis van de impact van God in iemands leven. Dit filmpje is er een in de serie Mijn verhaal met God die wordt gemaakt door Jesus.net.

[ba-youtubeflex videoid=”YV26Be7kx6I”]

Wil je ook meer weten over God, check dan zeker de site IkzoekGod.nl!

2 reacties

  1. Wouter van der Toorn op 31-01-2012 om 16:27

    Hier is het getuigenis van Kimberly in het Engels te vinden: http://youtu.be/i7pWcO7cHx0  2. Ron Linders op 30-01-2012 om 12:46

    Mooie getuigenis hoor! Zo zie je maar als echt op zoek gaat en je hart open stelt, God altijd de deur open maakt. Ik heb zelf een soortgelijke route genomen. Vragen, internet cursus, tot geloof gekomen in een religieuze boekhandel en toen de Alpha. 
    http://www.rkevangelisatie.nl/projecten/getuigenissen/Scroll To Top