Love is making its way back home

12.000 stukjes papier

1 min leestijd
[vimeo width=”620″ height=”350″]http://vimeo.com/36873964[/vimeo]

Moet alles efficiënt, kort en bondig, economisch? Helemaal niet. Hoe zou er anders ruimte zijn voor kunst? Zoals dit kunstwerkje: “Love Is Making Its Way Back Home“. Alles in deze clip is gefotografeerd, zonder dat het digitaal is bewerkt. Een stopmotion-video dus, maar wel een hele arbeidsintensieve om uiteindelijk 4 minuten film te krijgen.

Kunst mag veel tijd kosten. Niets efficiënt, niets economisch. De wereld moet ook helemaal niet zo in elkaar zitten. Onthaast, vertraag, besteed tijd aan dingen die misschien niets anders brengen dan een boel plezier en voldoening. Relax en geniet!

Als je hier meer over wilt ontdekken zou je de site van de maker eens moeten checken: joshritter.com »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -