International Innovation Award for Jesus.net

Award voor Jesus.net (incl. video)

1 min leestijd

International Innovation Award for Jesus.net

We wisten dat hij eraan kwam en vandaag heeft mijn collega Jan-Willem Bosman de International Innovation Award in ontvangst genomen voor het Jesus.net concept. Deze Award is uitgereikt door NRB (National Religious Broadcasters) tijdens hun nationale conventie. En dat is groots. Is religie hier marginaal, in USA is het groots. Of de president er bij is, heb ik nog niet gehoord. Tijdens een eerdere editie was hij er wel bij.

Met Jesus.net willen we het Goede Nieuws van Jezus Christus doorgeven. Iedereen zou de kans moeten krijgen om de boodschap van hoop door Jezus te horen! Nu al wordt het Evangelie in 35 verschillende talen en op verschillende manieren verteld. En we zijn nog maar in het begin.

Video boodschap

Mijn collega’s hebben deze korte video boodschap kunnen opnemen van Frank Wright, de president van NRB. Mooi. Ik heb deze nog niet kunnen ondertitelen.

[ba-youtubeflex videoid=”bhj7eDwBqQw”]

PS: binnenkort komt een update van de meeste sites eraan. Dan worden de sites qua inhoud en design echt een stuk beter. Maar, je hebt nog niets gehoord, oké?!

Belangrijkste NL Jesus.net sites

IkzoekGod.nl »
WaaromJezus.nl »
Startersbijbel.nl »
VoelMeAlleen.nl »

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

Bedrag € -

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

---

Schrijf je ook in voor de wekelijkse update van Mr. Creatov. Die komt linea recta in je mailbox terecht als je je inschrijft!