Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Award voor Jesus.net (incl. video)

21 februari 2012

International Innovation Award for Jesus.net

We wisten dat hij eraan kwam en vandaag heeft mijn collega Jan-Willem Bosman de International Innovation Award in ontvangst genomen voor het Jesus.net concept. Deze Award is uitgereikt door NRB (National Religious Broadcasters) tijdens hun nationale conventie. En dat is groots. Is religie hier marginaal, in USA is het groots. Of de president er bij is, heb ik nog niet gehoord. Tijdens een eerdere editie was hij er wel bij.

Met Jesus.net willen we het Goede Nieuws van Jezus Christus doorgeven. Iedereen zou de kans moeten krijgen om de boodschap van hoop door Jezus te horen! Nu al wordt het Evangelie in 35 verschillende talen en op verschillende manieren verteld. En we zijn nog maar in het begin.

Video boodschap

Mijn collega’s hebben deze korte video boodschap kunnen opnemen van Frank Wright, de president van NRB. Mooi. Ik heb deze nog niet kunnen ondertitelen.

[ba-youtubeflex videoid=”bhj7eDwBqQw”]

PS: binnenkort komt een update van de meeste sites eraan. Dan worden de sites qua inhoud en design echt een stuk beter. Maar, je hebt nog niets gehoord, oké?!

Belangrijkste NL Jesus.net sites

IkzoekGod.nl »
WaaromJezus.nl »
Startersbijbel.nl »
VoelMeAlleen.nl »

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Award voor Jesus.net (incl. video)

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0