This is Discipling - Dutch version

Dit is discipelschap

1 min leestijd
[ba-youtubeflex videoid=”PKZF5lDaCXc”]

Wat is het doel van de kerk. Wat is het doel van jouw kerk? De opdracht van Jezus was niet om als een fijn clubje bij elkaar te gaan zitten. Ook niet om overal maar te roepen hoe alles in elkaar zit. De opdracht was niet eens om het Goede Nieuws te verkondigen. (let op de punt). De opdracht was ten diepste om alle volken tot volgeling van Jezus te maken (Mat 28:18-20).

Zeg, welke droom heb jij voor jouw kerk? En op welke manier inspireert een video als deze jou?

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gerard Adriaanse
Gerard Adriaanse
12 jaren geleden

Volgens mij laat deze video zien dat kerk-zijn helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn en juist heel praktisch kan zijn (handen uit de mouwen en tijd om naar God en anderen te luisteren en elkaar aan te moedigen).