Jesus.net krijgt Award

Innovatie Award voor Jesus.net

1 min leestijd

Jesus.net krijgt Award

Op de laatste dag van de officieuze kick-off van Jesus.net Internationaal komt het nieuws dat Jesus.net de NRB International Innovation Award ontvangt. NRB is “The National Religious Broadcasters association” die jaarlijks een Award uitreikt in verschillende categorieën. In deze 69e editie is Jesus.net in de prijzen gevallen. Een enorme aanmoediging voor iets dat nog maar net van start is gegaan!

Internationale Innovatie Award voor Jesus.net

De Jesus.net strategie is een proces voor Internet evangelisatie, met als doel om het Goede nieuws van Jezus Christus aan iedereen  bekend te maken door middel van Internet, om de geïnteresseerde zoeker te online te verbinden met christenen en om plaatselijke kerken en gelovigen te ondersteunen om deze mensen te ‘discipelen’ (online en offline). Dit wordt allemaal gedaan in samenwerking met partnerorganisaties in verschillende landen, met kerken en met individuen. In het hele proces is gebed  cruciaal. De droom van Jesus.net is een wereld waarin iedere persoon vrije toegang heeft tot het Evangelie, waarin ze God leren kennen, groeien in hun geloof in Jezus en hun geloof op een eenvoudige manier kunnen delen.

De NRB International Innovation Award wordt uitgereikt aan een organisatie die van buiten de US is en die een grote bijdrage levert aan de ontwikkeling van gebruik van de elektronische media voor de verkondiging van het Goede Nieuws

Bron: nrb.org

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -