Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Timelapse: "Temporal Distortion"

22 februari 2012

[vimeo]http://vimeo.com/36684976[/vimeo]

Wat een ongelofelijk mooie timelapse video. Wat je ziet is echt, maar je kan het niet zien met het blote oog. Gewoon omdat we niet voldoende contrast kunnen zien. Heb je wel eens nagedacht waar al die sterren voor zijn, de melkweg, het heelal?

Wat zou het nut zijn van alles wat er is. En waar we niet eens van kunnen genieten? Het is er om uitdrukking te geven aan wie de geweldige Schepper van hemel en aarde is. Eerlijk gezegd, alles wat je kan zien en wat je niet kan zien is een groot aanbiddingsconcert voor onze God. En het houdt nooit op.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
3 Comments
  1. Michiel Doetjes

    Zien is 1 ding. Maar wat dacht je van horen? Check deze preek van Louie Giglio tijdens de Desiring God conference vorig jaar: http://www.desiringgod.org/resource-library/conference-messages/the-global-god-who-gives-the-great-commission :) Mindblowing!

Timelapse: “Temporal Distortion…

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
3